RADIATII

Raze-X.-Corpul-uman-vazut-cu-ajutorul-razelor-X

      Nu putem sa ramanem indiferenti la ceea ce ni se intampla in ultima vreme. In ultimii ani, patru colegi in activitate au fost diagnosticati cu o boala perfida si necrutatoare. Si subliniez in activitate pentru ca varsta acestora nu depaseste 50 de ani.

        Din pacate doi dintre ei ne-au parasit… Gandurile noastre se indreapta spre ei si spre familiile si copiii lasati in urma! N-o sa ii uitam!

       Tragedia noastra este accentuata acum, deoarece inca doi colegi sunt bolnavi si in ingrijire medicala. Este prea mult si prea dureros sa scrii despre asta! Trebuie insa sa aflam daca nu facem ceva gresit.

       Stim cu totii ca radiatiile emise de aparatele cu care avem contact in fiecare zi pot fi nocive. Dar pana unde duce aceasta situatie?

       Agenția Națională pentru Protecția Mediului arata ca gradul de severitate al efectelor radiaţiei depinde de: durata expunerii,  intensitatea radiaţiilor, tipul radiaţiilor. Si am sa ma opresc aici, fara sa detaliez fiecare item, insa va las pe voi, cei care doriti sa aprofundati subiectul, sa o faceti aici: http://www.anpm.ro/ro/efectele-radiatiilor-asupra-sanatatii-oamenilor .

       Oare aici gresim?

2 thoughts on “RADIATII

  1. Problema radiatiilor e destul de mare.Radiatiile absorbite de corp nu au timp sa fie eliminate mai ales ca unii dintre noi trecem de multe ori prin aceste porti detectoare care emit radiatii magnetice, mancarea este iradiata prin aparatul cu raze x.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.