ADMINISTRAŢIA NAŢIONALĂ A PENITENCIARELOR ARE SITE NOU

public 1

          Administraţia Naţională a Penitenciarelor are o platformă nouă de internet.(link). Salutăm această schimbare binevenită şi aflăm că site-ul ANP îşi doreşte să devina o sursa de informare. Ne încântă asta!

            În primul rând îi felicităm pe colegii noştri care au muncit la amenajarea acestui instrument de comunicare şi le dorim succes.  Ne bucură cel mai mult dorinţa de a comunica şi de a fi prietenoşi cu cei care caută informaţii despre sistem, însă credem că paşii au fost puţin grăbiţi….

         La o simplă accesare a paginii principale  aflăm că „Astăzi 17-06-2017 sunt: 200 persoane private de libertate”! Adevărat şi faptul că dacă navigăm spre meniul Biblioteca virtuală informaţia se actualizează si aflăm că, de fapt, „Astăzi 17-06-2017 sunt: 27232 persoane private de libertate”. Dacă navigăm însă înspre sub-meniul Director în meniul Penitenciarul Gherla aflăm că „Astăzi 17-06-2017 sunt: 223 persoane private de libertate”. Sunt confuz.

            O să spuneţi că sunt cârcotaş, însă eu nu îmi doresc altceva decât ca informaţia disponibilă pe un site oficial al unei instituţii guvernamentale să fie corectă şi revizuită la timp. Şi cu siguranţă asta se va întămpla în viitorul apropiat! Sper! Şi vorbesc serios când le urez, încă o dată, succes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.