ADI

images (1)

    Scriam cu puţin timp în urmă despre faptul că nu putem să rămânem indiferenţi la ceea ce ni se întâmplă. Totuşi soarta continuă să ne lovească şi suntem iar în doliu!

    Am aflat aseară despre încă o pierdere a unui coleg. Adi. Avea doar 38 de ani. Găsesc că este absolut cumplit să trebuiască să scriu despre asta. Şi asta simt eu, însă ce simte mama lui? Sau tatăl lui? Niciun părinte nu ar trebui să trăiască asemenea momente.

  Dacă în general acceptăm mai uşor, deşi ne este greu, trecerea în nefiinţă a unui om în vârstă, ne este greu să întelegem de ce un coleg aflat în floarea vârstei are parte de un asemenea sfârşit?

  Noi am sesizat, în trecut ca posibilă cauză, radiaţiile emise de aparatura cu care avem contact. Şi ne întrebam atunci, retoric, dacă nu cumva aici greşim? Din pacate domnul Horaţiu Oltean insistă ca alimentele noastre să fie introduse fără excepţie în aparatul cu raze X. În fiecare zi şi de fiecare dată. Oare doza de radiaţii, ori durata expunerii acestor alimente(pe care le asimilăm apoi) conduc la acest rezultat?… V-aţi gândit domnule? Poate presupunerile noastre sunt eronate, dar dacă nu, aveti curaj să veniţi cu noi la înmormântare şi să vă uitaţi în ochii familiei îndoliate, stimabile?

    Dar ca să revin la ceea ce este cu adevărat relevant şi merită menţionat, vă informez stimaţi colegi, că serviciile funerare vor avea loc marți 20.06.2017 la orele 12:00 în Jichişu de Jos nr.157.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.