29 iunie

agent-penitenciar

     O să facem azi ceva ce nu am făcut până acum. Nu am făcut-o deşi ne-am fi dorit. O să celebrăm normalitatea şi o să admitem că atitudinea  Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor cu privire la ziua de 29 iunie, coincide cu ideea pe care o avem şi noi despre această zi. Coincide şi ne bucură. Ne bucură să aflăm că indiferent dacă suntem planificaţi sau nu în seviciu pe 29 iunie, dacă suntem în concediu sau nu, vom beneficia la cerere de o zi liberă plătită în contul acestei zile. Nu suntem condiţionaţi să o efectuăm exact în 29 iunie. Alegem când să beneficiem de liber. (link) Mai mult, cei care sunt de serviciu beneficiază de norma de hrană nr. 12C – supliment pentru zile festive!

    Frumos nu?  Fac o singură precizare: această decizie vine ca urmare a încheierii în luna decembrie 2016 a Acordului colectiv privind raporturile de serviciu la nivelul grupului de unitati – sistemul administratiei penitenciare nr 68525 (aşa ca să mai retezăm din aripile cuiva care vrea să îşi atribuie meritul de a fi luat o decizie favorabilă angajaţilor).

    Salutăm totuşi o dispoziţie pe care o considerăm oportună şi corectă tocmai pentru că acordă atenţie angajaţilor, aşadar care ne face să ne simţim respectaţi.

    În altă ordine de idei, nu o să omitem că  deşi nu desfăşurăm cea mai frumoasă meserie, o facem cât putem de bine,  iar pentru asta vă felicităm stimaţi colegi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.