Despre priorităţi

priority-1714375_960_720

    Urmărind publicaţiile de profil şi presa aflăm, din păcate, tot mai des că în penitenciare au loc ultraje. S-a întâmplat la Deva(link). S-a întâmplat la Rahova(link).  Ba chiar s-a întâmplat la Giurgiu ca un coleg să fie atacat şi tăiat la gât cu o armă improvizată: tentativă de omor. Recent.(link) Evident urmează măsurile care ştim că vor fi luate: rapoarte de incident, sesizări la Parchete. Vor preveni aceste masuri alte atacuri asupra colegilor noştri?…..

   Aflăm de asemenea că dl. Marian DOBRICĂ, director general al ANP declară că sistemul se află în pragul colapsului(link).

     Vă-ntreb atunci: cu ce încredere mergem în fiecare zi la serviciu ştiind că lucrurile nu sunt în regulă? Oare direcţia înspre care ne îndreptăm n-o fi una greşită? Chiar nu putem face nimic?

   Vrem să tragem un puternic semnal de alarmă şi vrem să atragem atenţia factorilor responsabili, că siguranţa personală trebuie să primeze, iar pe această cale cerem să fie reanalizate priorităţile şi solicităm ca modul de gestionare al resursei umane să reflecte preocupare reală pentru un aspect pe care noi îl considerăm FUNDAMENTAL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.