Bilete de voie V.I.P.

images (5)

    Zic o noutate dacă afirm că există angajaţi care beneficiază de bilet de voie PERMANENT? Ce ziceţi? Şi nu toţi au sarcini de serviciu în afara unităţii!

   Este adevarat faptul că există angajaţi care trebuie să ajungă afară pentru, sau în legătură cu serviciul, însă nu doar aceştia beneficiau în trecut de asemenea bilete de voie V.I.P. În consecinţă, ne-am hotărât  să facem o solicitare conducerii unităţii, prin care să aflăm motivele şi argumentele care stau la baza aprobării acestor bilete şi, de asemenea, am cerut să aflăm persoanele care au atibuţii de serviciu în afara penitenciarului. Solicitarea AICI.

4 thoughts on “Bilete de voie V.I.P.

 1. Oare pe vremea stăpânilor tăi Batinas și Turean nu existau aceste bilete ” domnule ” Bota? De ce nu ai făcut atunci solicitarea?

  Like

  1. așa cum se poate vedea, am cerut reanalizarea …. Deci cred ca oricine poate trage concluzia simpla ca asemenea solicitări au fost formulate și atunci.

   Like

  1. In textul solicitării am cerut reanalizarea. Tragem nădejdea ca va fi făcută in realitate. Iar despre alte probleme, ma știți, sunt deschis sa le soluționam. Aștept.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.