Ore suplimentare

 Dead line concept with businessman holding his head and flying w

     Oare ar trebui să ne îngrijorăm? Probabil că nu ar fi lipsit de temei să facem asta, în contextul în care există o tendinţă la unele unităţi din sistem, de suspendare a tuturor concediilor de odihnă pentru a fi pusă în aplicare legea conform căreia deţinuţii vor primi 6 zile castig pentru 30 de zile în detenţie. Nu vă miraţi. Şase zile câştig pentru că sunt deţinuţi în România!
Aşa se face că trebuie luate la analiză mii de dosare de penitenciar, locaţiile unde au fost încarcerate persoanele condamnate, calcule diverse, etc. Totul în situaţia în care, la nivel naţional există milioane de ore suplimentare nerecuperate! Asta ar lipsi acum, să mai acumulăm încă nişte sute de mii de ore la nivel naţional.
În speranţa că suspendarea concediilor va rămâne unul din multele zvonuri pe care le-am întâlnit de-a lungul activităţii în munca de penitenciare, încercăm să fim cu un pas înaintea evenimentelor(AICI) şi să aflăm care este situaţia orelor suplimentare prestate de mebrii noştri de sindicat de la începutul anului la zi, precum şi dacă există ore suplimentare necompensate cu timp liber peste 60 de zile în ceea ce ne priveşte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.