Sporul de studii superioare

studii

    Sporul de studii superioare se află în pericol de a fi situat între un drept şi bunăvoinţa celor care trebuie să îl acorde.

   Au trecut mai bine de două săptămâni de la emiterea Adresei ANP nr . 42913/10 iulie 2017 referitor la iniţierea de demersuri corective privind acordarea sumelor de bani corespunzătoare sporului de studii superioare pentru agenţii care îndeplinesc condiţiile de studii în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea. Există unităţi în sistem în care s-a  finalizat analiza dosarelor, însă la noi nu avem niciun semn că aşa ceva se va întâmpla curând.

    Cu riscul de a părea nerăbdători, deşi noi cerem drepturile care ne-au fost reduse într-un mod pe care îl percepem ca fiind anormal, solicităm managementului instituţiei din care facem parte, lămuriri cu privire la punerea în aplicare a dispoziţiilor prevăzute de actul normativ menţionat mai sus. Aveţi AICI documentul pe care l-am depus azi la Secretariatul unităţii.

3 thoughts on “Sporul de studii superioare

  1. Bună ziua, am o nelămurire, dacă am depus la o universitate diploma de licență, cât și foaia matricolă, avându-le însă în copie legalizată acasă, le pot depune așa la penitenciar? Urmez un program de masterat subvenționat și nu am cum să le obțin de la facultate pentru a le depune în original la resurse umane.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.