Noi n-am uitat

inchisoare gherla_0

  I-aţi uitat pe cei care v-au îndrumat primii paşi în carierele dumneavoastră? Dacă raspundeţi la această întrebare cu „Da”, atunci închideţi această pagină şi nu reveniţi decât dacă vă schimbaţi în mod opus răspunsul.

    Noi n-am uitat.

   Ei sunt cei pe care noi i-am considerat repere. Cu toţii am avut reperele noastre la un moment dat. Ei sunt aceia pe care i-am privit ca pe nişte stâlpi în activitatea noastră. Ne amintim că atunci când am simţit că trebuie să ne sprijinim pe cineva, ei nu s-au clintit. Şi sunt tot ei aceia care în mod enervant de repetat, aveau dreptate, câştigând respectul nostru în ciuda faptului – sau tocmai de aceea – că au ales să nu ne forţeze să-i urmăm. Totul a fost natural.

    Unii dintre ei, la începutul acestei luni, după o viaţă petrecută în vârf, au decis să intre în rândurile pensionarilor. Astăzi îi duşmănim pentru că ne-au lăsat pe umeri povara care, atunci când era la ei, părea infinit mai uşoară. Aşa realizăm că ei sunt adevăraţii noştri eroi.

   Standarde pentru fiecare din noi, acum la ceasul ultimelor ture de seviciu îi invidiem, pentru că pleacă, însă noi n-o să facem aşa cum a făcut vechea comandă. Ştim toţi cum i-au tratat conducătorii la final, pe cei care-au decis atunci, să se pensioneze. Noi am hotărât să le mulţumim public pentru ceea ce au reprezentat pentru noi, pentru ceea ce au făcut pentru unitate, dar mai ales pentru că au ştiut cum să ne transforme în ceea ce suntem azi. Le urăm, deci, pensie lungă şi le promitem că o să ne străduim să îi facem mândri că au făcut cândva parte din rândurile noastre.

   Era să trecem cu vederea încă ceva: le dorim ca de azi înainte, luni dimineaţa să fie ziua în care începe o săptămână excelentă!

7 thoughts on “Noi n-am uitat

 1. Felicitari! Toata stima pentru colegii care au facut acest gest frumos, prin a le multumi public, celor care le-au fost alaturi la bine si la greu in toti acesti ani! Bravo Gherla! Putine unitati inteleg importanta acestui gest sensibil si frumos, la momentul pensionarii colegilor! Unii, uita ca…si lor le vine randul – si, asa cum i-au tratat in momentul pensionarii, asa vor fi tratati si ei, cu multa indiferenta!!!

  Like

 2. You actually make it seem really easy with your presentation but I in finding this
  matter to be actually something which I believe I would by no
  means understand. It seems too complicated and very vast for me.
  I am having a look ahead to your subsequent submit, I’ll attempt to get
  the cling of it!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.