Nici doi lei

2 lei

    Parca in putini ani am avut de-a face cu o vara ca aceasta. Caldura ca deh asa e normal, insa se mai intampla sa fie si cald peste limita suportabilului, zic unii, canicula.

   Dar ca sa nu o mai lungesc ca poate trece vara, atunci cand apare fenomenul meteorologic de care pomeneam, legea spune ca pentru a substitui pierderea de minerale angajatorul trebuie sa ofere personalului apa minerala. Mai spune aceeasi lege ca apa se acorda doar in situatiile in care conditiile de la locul de munca nu sunt corespunzatoare.

    Si acum  minunea: colegii supraveghetori, cei care duc greul intr-un penitenciar nu beneficiaza de mult ravnita si binefacatoarea  apa minerala deoarece au aer conditionat in birouri. Pretuita conducere: supraveghetorul nu intra in birou decat 5 minute pe zi, cand semneaza de primire si cand semneaza de predare, in rest este intr-un loc numit sectie de detinere unde nu exista aer conditionat. Poate conditionat doar de curentul care se formeaza de la usile deschise…

    Si acum sa va spun una si mai buna:  dupa cum va spuneam mai sus angajatorul are obligatia sa asigure apa minerala nu apa de izvor carbogazificata asa cum primim de vreo doi ani incoace. Stim, este ieftina sau poate o primim ca donatie, de la nu stiu ce colaboratori.

    Atat da angajatorul pe noi. Nici macar doi lei!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.